9. októbra 2010

Na pána D.!

Kto čítal Percyho Jacksona, tak vie o koho sa jedná, no pretože mám aj takých návštevníkov stránky, ktorý tieto skvelé knihy nečítali tam im to samozrejme objasním. :)
Pán D., alebo ináč Dionysos (boh vína) je riaditeľom Tábora polokrvných, teda miesta pre deti, ktoré sú napoly ľuďmi a napoly bohmi (polobohovia). V tábore je za trest, pretože mal nejaké pletky s akousi Nymfou, a preto ho tam Zeus (boh nebies; hlavný z bohov) poslal na 100 rokov. Plus Zeus mu zakázal piť víno, preto stále pil len diétnu kolu z plechovky. :)
No a ako ste si mohli všimnúť, tak dnes oslavuje meniny Dionýz (čo je slovenská verzia mena Dionysos). Na počesť pána D. sme si dnes so sestrou kúpili 2 plechovky diétnej koly a pripili si na jeho zdravie. No nie sme mi tak trochu strelené XD XD XD. Avšak život si treba užiť a prečo si ho neskrášľovať aj takýmito drobnosťami.

Tak teda, na pána D.

6 komentárov:

  1. No tak to je od vás pekné, takto si kvôli knižnej postave ničiť zdravie! :D Áno, ja už pol roka odolávam Coca Cole a ostatným Cola (čiže aj Pepsi a podobne :D) výrobkom, pretože to ŠKODÍ! A AKO! :D Ale naozaj :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No pekne! A mne ste neponúkli!! :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D:D Vy ste šialené :D:D :) Akurát som včera pozerala niečo v telke a hovorili o Dionýzovi, že má meniny a ja hneď na mamu, že to je boh vína :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné od vás :D
    A hej, Mitchie má pravdu, škodí to... takže si dávaj nabudúce Kofolu, tá môže byť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. lol XD, taky si to musim precist :)) akorat si to budu muset rezervovat v knihovně a to bude trvat hodně dlouho, už teď čekám na jednu knížku tak 3-4 měsícem :((

    OdpovedaťOdstrániť